Как да си купя някой аксесоар?

Go down

Как да си купя някой аксесоар? Empty Как да си купя някой аксесоар?

Писане  Favourite on Съб Дек 10, 2011 5:04 pm

Как да си купя някой аксесоар?


Хайде един урок,за незнаещите.
Когато сте се регистрирали (сте нови) влизате в горски град,(пазар) и там пише''Зада отключите пазара трябва да съберете 200 $''Събирате необходимите пари и след това,което ви хареса си го купувате,но преди да си го купите трябва да имате обходимите пари в животното ви.След като си ги купите,влезте в ''Гардероб'' и влачете аксесоарат ви който сте купили до животното ви и го подреждате така както искате,и т.н си купувате и слагате!
Favourite
Favourite
Администратор
Администратор

Брой мнения : 147
Join date : 09.12.2011
Age : 21

http://jivotno.com/.pisi.

Върнете се в началото Go down

Как да си купя някой аксесоар? Empty Re: Как да си купя някой аксесоар?

Писане  red_fAshIon-1 on Съб Дек 10, 2011 5:07 pm

Но ако незнаете как да си съберете 200 жълтички ще трябва да менкате Smile Ако незнаете как се менка,ето начини :

Вариант 1 (с използване на един интернет браузър)

Копирате линка към животното което искате да посетите (влизате при него, натискате F6 за да се активира адресната лента, натискате CTRL+C за да копирате адреса). Можете да си отворите животното в нов таб за да се вижда по-лесно и да се улесните при повторното му посещение (когато трябва да оставите коментар). Ако отворите животното в нов таб за момента го забравяте - надолу инструкциите са за прозореца където е отворен вашия профил.
Излизате от профила си (горе вдясно натискате на Изход)
Отваряте нов прозорец (дори да е отворено другото животно в отделен таб задължително трябва да го отворите пак в нов прозорец или таб).
Посещавате животното в новия прозорец (имате копиран адреса му, с F6 и CTRL+V го поставяте в адресната лента и с ENTER го посещавате)
Сравнявате броя на жълтичките - ако се е увеличил с една значи сте дали (броя на жълтичките е под картинката на животното).
Копирате целия текст под животното гласящ "Порадвали се на хххх хх да днес / уу общо"
Влизате отново в профила си (горе вдясно вече ще пише Вход, натискате го, пишете поща и парола и влизате)
Ако в стъпка 1 сте отворили таб с другото животно влизате в него (а ако нямате си спомняте името му и влизате - вече адреса го няма копиран) и му оставяте коментар или съобщение с копирания брой на жълтичките (дори броя да се е променил докато влезете си сложете това което сте копирали защото това е дадената от вас жълтица)
Това е

Вариант 2 (с използване на един браузър)

Отваряте Notepad или друг подобен редактор и си копирате един под друг адресите на всички животни които ще посетите
Излизате от профила си
Започвате да посещавате животните едно по едно (копирате линка на поредното животно от Notepad-a и го отваряте в браузъра). Когато посетите дадено животно копирате броя на жълтичките и го поставяте до линка му в Notepad.
Като приключите посещенията влизате в профила си и започвате пак едно по едно да ги минавате за да оставите коментар с броя на жълтичките (за всяко животно ще имате броя на жълтичките до адреса му в Notepad-a)
Това е

Вариант 3 (с използване на два браузъра)

Отваряте в горния край на екрана примерно Opera, а в долния примерно Internet Explorer (не е важно какви ще са браузърите, важното е да са два различни и да не са настроени да ползват една и съща папка за кеш)
В единия влизате в профила си, а в другия ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се уверявата, че не сте влезли (ако нямате бутони да си храните животното значи не сте влезли)
Посещавате животното първо от браузъра от който сте в профила си, а после и от другия. Последователността е задължителна!
Проверявате броя на жълтичките - ако имат разлика с 1 или повече значи сте дали. Ако нямат разлика значи няма смисъл да пускате коментар.
От браузъра в който не сте се в профила си копирате броя на жълтичките и пускате коментар от този в който сте в профила си (очевидно е, в единия можете да пускате коментари и съобщения, а в другия не може)
Минавате на следващото животно (това е най-бързия метод за даване - при добра техника може да се достигне до 4-5 животни в минута )
red_fAshIon-1
red_fAshIon-1
Регистриран
Регистриран

Брой мнения : 15
Join date : 10.12.2011
Age : 19

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите